• NorMedical, en del av NorMedical Group, er en ledende norsk produsent av varme og kuldepakninger. NorMedical er også distributør av fysioterapi, rehabiliterings, helse- og velværeutstyr og produkter.
  • Vi har vår produktsjon lokalisert i Tyristrand, Norge og som en av de eneste produsentene i Europe på kulde- og varmepakninger. Vi er opptatt av kvalitet og bærekraftighet. Om du kjøper norskproduserte varme og kuldpakninger fra NorMedical så sørger vi får mindre «bruk og kast» da våre proukter kan brukes om og om igjen. 

  • Vår eier, NorMedical Gruppen har som måll å bli en betydelig aktør innen kulde- og varme terapi og vi har nå enda flere produkter i vårt sortiment for å kunne hjelpe enda flere ved behandling enten det er øyeblikkelig hjelp de trenger eller trenger hjelp i en rehabiliteringsfase. Videre vil vi vokse innen nisjer i helse og rehabiliteringsmarkedet der å hjelpe mennesker til et bedre liv, bedre rehabilitering er i sterk fokus. 
  • Et av produktene vi har fått inn i vår portefølje, Physiolab har i studier fra England vist seg å kunne fjerne bruk av f.eks. Morfin (definisjon av Morfin fra Wikipedia: «Morfin er et legemiddel som blant annet brukes til smertelindring. Det er klassifisert som et alkaloid opioid-analgetikum og et narkotikum.») etter ortopedisk operasjon. Bruken av morfin kunne fjernes helt i noen tilfeller ved å bruke Physiolab 30 minutter hver 2 time. 

Fredrik Ringvold
Adm. direktør / Styremedlem

Fredrik har lang erfaring fra produksjon og har vært daglig leder av NorMedical siden 2007. 

 

 

 

 

Lisa Høglund
Produksjonsmedarbeider

Lisa har vært hos NorMedical i et par år og er en viktig ressurs i produksjonen. 

Cecylia Telset
Salg- og markedssjef

Cecylia har mange års erfaring innen salg og markedsføring. Hun har tidligere jobbet i DNB som finansrådgier og familieselskapet Valo Risk Managment AS. Utdannlse innen journalistikk fra California.

 

Anne Kvitberg
Produksjonsmedarbeider

Anne har vært hos NorMedical i mange år og er en viktig ressurs i produksjonen. 

Liv Høglund
Produksjonsleder

Liv har vært hos NorMedical i mange år og er ansvarlig for produksjonen, ansvarlig for mottak av ordrer og forsendelser. 

 

 

 

 

Olav Telset
Styreleder

Olav er også daglig leder for NorMedical Group fra 1. april 2019. Olav har lang erfaring innen salg og forretningsutvikling og har bygget opp flere bedrifter tidligere. Har blant annet jobbet i mange år hos Euler Hermes og Coface. Har en MBA i Finans og BSc – International Business fra Cal Lutheran School of Management i USA. 

 

Helen Slette
Produksjonsmedarbeider

Helen har vært hos NorMedical i mange år og er en viktig ressurs i produksjonen.